buldozer dijk donkerder.jpg vrachtwagen-2.jpg 100417opleggers 16.jpg evr_0291 (kopie).jpg img_8112 (kopie).jpg

Vacatures en stage

Vacatures

Onderhoudsmonteur te Kessel

Functiebeschrijving

Als monteur ben je voornamelijk buiten aan het werk. Je voert je werkzaamheden veelal uit in Kessel, maar zal ook onderhoudsdagen hebben op andere productielocaties zoals Weert. Geen dag is hetzelfde doordat je je bezig houdt met de volgende werkzaamheden:

         Uitvoeren van constructiewerkzaamheden
        
Het houden van technische inspecties
        
Het onderhouden, repareren en technisch verbeteren van de installaties en overige productiemiddelen
        
Het verhelpen van storingen en waar mogelijk storingen voorkomen
        
Laswerkzaamheden (CO2 en elektrisch lassen)

Profiel

Je bent een proactief en flexibel persoon die zich het werk eigen wil maken. Je vindt het belangrijk je werk af te maken en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast ben je erop gebrand om het werk volledig onder de knie te krijgen, eventueel met behulp van cursussen. Andere functie-eisen zijn:

         Aantoonbare ervaring in de techniek, denk aan werktuigbouwkunde of metaal
        
Affiniteit met constructiewerk, metaal en onderhoudswerkzaamheden
        
Ervaring met werk in een soortgelijk bedrijf is een pre
        
Je hebt een aanpakkersmentaliteit en bent een echte doener
        
Je kan tegen een stootje en werkt graag in de buitenlucht

Wij bieden je

Een veelzijdige functie binnen een familiebedrijf met een informele werkomgeving, waarbij het einddoel is om na een inwerkperiode als zelfstandig monteur te kunnen opereren. Startsalaris conform functieprofiel en een  goede overurenregeling. Er is uitzicht op een vast contract bij wederzijdse tevredenheid.

Vragen en solliciteren

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Linda Heringa op  telefoonnummer 077-4621277. Solliciteren kan uitsluitend per mail naar werkenbij@kuyperskessel.nl. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en een recent CV.

 

Chauffeur op oproepbasis

Kuypers Kessel Transport en Logistiek zoekt flexibele chauffeur die op basis van een oproepcontract wil werken. De ritten zijn voornamelijk overdag. Ook gepensioneerde chauffeurs zijn van harte welkom.

Voor de functie heb je:

  • Een geldige chauffeurskaart
  • Rijbewijs CE
  • Ervaring op een kiepwagen is een pre

Wij bieden:

  • Salaris conform cao
  • Gratis bijscholing voor Code 95
  • Een prettige werksfeer bij een stabiele werkgever

Ben of ken jij iemand die best nog wel wat uren zou willen chauffeuren op oproepbasis, reageer dan direct door een mail te sturen naar werkenbij@kuyperskessel.nl of bel naar 077-4621277.

 

Open sollicitatie

Kuypers Kessel staat altijd open voor gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. U kunt uw open sollicitatie sturen naar werkenbij@KuypersKessel.nl

 

Stages

Kuypers Kessel geeft studenten van vrijwel elke studierichting VMBO, MBO, HBO en WO de mogelijkheid om ervaring op te doen in de vorm van een stage. Op deze manier kunnen studenten al tijdens hun studie praktische toepassingen vinden voor de reeds opgedane kennis.
Heb je interesse om stage te lopen bij Kuypers Kessel, vul dan het stageformulier in. Je krijgt binnen twee weken een reactie.
Je kunt het ingevulde stageformulier mailen naar stage@KuypersKessel.nl.